Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det du känner är sant

Känslor
Det man känner
Abstrakt sanning
Abstrakta känslor
Sanna känslor
känns abstrakta
Att känna
är sant
och abstrakt
Det man känner
är sant




Fri vers av Dito VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-06 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP