Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hopplös önskan

Har en önskan
Hopp
Men vet inte vad
En hopplös önskan

Lycka kommer
Lyckan går
Hoppet lika så

Önska kan man
också
Önska hoppas
Men ändå inte
Lyckan få




Fri vers av Dito VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-06 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP