Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

19

det är sent och
mobilen ger förslag
på vad hon ska skriva

som sagt
och visst
och det
finns en
kontext som

sommaren

det gör henne glad
att mobilen säger
sommaren
och inte
till exempel

döden

det finns något
livsbejakande
i våra apparater

något försiktigt
föreslående

gott




Fri vers av blimp VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-06 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP