Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carpe diem, typ

Fånga dagen lång
Sova sen ohämmat arg
Dagen förslösad




Bunden vers (Haiku) av Surgurkan
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-07-06 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Surgurkan