Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är

 

du är inte här

men vinden lägger dina armar runt min rygg

du är inte här

men månljus för dina läppar mot mina

du är inte här

men sjöns vågor vaggar oss i varandra

du är inte här

men fåglar sjunger med din röst

 

du är här

du

är

 

 




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-07 06:53



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Amen
2023-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö