Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjlighet finns!!!

Det som gäller i livet
är att BLOMMA UPP
inte bara för sig själv då
utan även för andra
har man tur då
kan man på vägen få
dubbel ögonfröjd
finns det nå´n
som törs vänta
när livet på studs
sig så gott kan förränta...
Inte bara för en grabb
utan även för en jänta...




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-07-07 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt