Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen hotbild mot Sverige... Men...

Överfallen slår ju till mot
kvinnors kropp... Nonstop!!!
Där ges inget alls hopp...
Dödligheten är STOR!

De känner sig ej alls trygga längre
utan att ha varit stygga
kan de få en dödligt
knivhugg mot sin kropp

Då uttalar sig en politiker
och brer på, kvinnor som slår...

Det handlar bara om att kvinnor
är ute och går och då tas av daga...
Det tycks vara en sport på att
kvinnors liv skall helst göras kort...

Och män skjuts ihjäl i löpande förlopp
där ligger vi i Europa på topp, hur länge
måste vi allihopa till politiker ropa:
-Läget är förfärligt outhärdligt här...
Mindre prat i regering och mera verkstad
gör för medborgarna något gott, brott på
brott vill vi ej ha, det borde väl de för
längesedan förstått...












Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-07 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt