Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Terror


Almedalen och Pojkstrecket

Ofta förminskas högerns våld
Kanske för att polisen

Styr åt höger
Den här gången

Var det en läkare
Inom psykiatrin

Vem är nästa offer
Du kanske?




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-07 11:13



Bookmark and Share


  Federico Romano
Ja Immanuel dom högerextrema krafterna bör bekämpas med poesi och konst eller i Comandante Ches anda.
2022-07-07

  SatansSon
jag kommer tänka på galleri 39 utställningen då jag visade upp riktiga mord utförda av nazister
2022-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano