Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäst så

Vänd skutan!
låt inte isbergen skrapa din arma hud
förblöda dig
igen
inga fler strandsatta hjärtan på land vill jag

Fly!
dit dunket går hand i hand
där du glider fram
i en rytmisk jord
evigt blod




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-07 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP