Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REGNVÄDER

Detta eviga regnande, det tär och tär
på en gamling som jag. Hur skall jag orka?
Äsch, fräser hustrun, du är ju pensionär.
Du har resten av livet på dig att torka!




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-07 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP