Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hållplats

Ett rum
där jag kan få vila
en hållplats
mellan olika faror
någonstans
kanske det finns
en uppgift för mig
ett uppdrag
men bara denna helvetiska oro
och himlen där uppe




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-07-07 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP