Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ganska trött på orrtuppar



Gamla och unga bockar
kan stå vid skyltfönstret och tråna
förtjänsten är stor
om de inte vinsten belåna
Ingen som längre tänker
siklöjan i vattnet blänker

vad är nyttan med det

är det för understryka tomheten
i sina liv
eller är det ett tidsfördriv
skövla andras tid







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-07-07 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP