Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör i nattens djup

 En viskning

Du är betydelsefull

Ditt liv

Ligger i hamn

Ta båten 

Ro 

Finn din 

Lycko vän

Tiden  är inne

Blåser upp

Till Storm

Skynda på

Vänta inte längre

Min kära vän

En viskning

Om kärlekens

Tröstande

I nattens djup




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-07 13:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärt.
2022-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP