Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut och in

Vänd ut och in
med hjärtat
dansande
över havet
som en våg
utan mål,
bara glittrande
med en blick
av himmel
och frid
för en stund
och en evighet




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 115 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-07-07 13:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastiskt poesi när den är som allra bäst. Du borde planera en bokutgivning!
2022-07-17

  Kungskobran VIP
Fint, gillar
2022-07-07

  Peter Vahlersvik
"för en stund
och en evighet"

... så vackert och enkelt om längtans kraft... i en välhållen dikt
2022-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta