Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sanning

Svårt det är att leva livet
svårt det är att tänka rätt.
Allt det där jag tar förgivet
mister jag så himla lätt.

Vart skall själen tryggt förankra
varandet i varje stund.
När jag alltid låter andra
styra upp min åsiktsgrund.




Bunden vers (Rim) av Angélica Kloberg VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-07-07 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP