Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Nyttan av dagsverket


Då vi i händerna håller betalningen
ser vi vad dagsverket oss gett
maten på bordet
även om vi inte fått sista ordet
satsar helt på min minimalism
eget hälsosamt på bordet
det behöves inte stora skördar
och inte nerverna det prövar
skriver här om det mesta
som korta stubiner fresta

apropå herrars behov av sällskap
inte min likör
ni får uppsöka den villiga drängen
sköter om min egen hälsa
och månar om en älskad person
byter inte ut honom
ens för en miljon.








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-07-07 13:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
citerat den förra talaren
2022-07-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP