Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna bilder


Så går en dag

Svanparet ser på oss
betänksamt
ett stilla väsande
när de små sträcker på sina halsar

En förankring
har lämnats kvar i klippan
två trappsteg av sten
täckta av gräs, hänger övergivna

Värmen omöjliggör sömnen
ögonens smågrus
möter ett stilla fågelkvitter
ackompanjerat av fläktsus

Bladen rör sig i vinden
lättare än tankens tröghet
ett tomt glas
lämnat på ett bord

Molnen tycks stå stilla
ett flygplan rör sig osynligt
när solen tar sig igenom
en solkatt leker på balkongdörrens hårda yta

Ögonens rullgardin
glider ner
mitt i fingrets rörelse

©Eva Hedlund fd Langrath 2022

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-08 14:05



Bookmark and Share


  Helena Leijd
finstämt om sömnlöshet
2022-08-17

  Bibbi VIP
Bedårande.
2022-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP