Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltmer tandlös

alltmer tandlös
trött
sitter skumögd
gubben
sången tystnar
stel är kropp
sorg
är det




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-08 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP