Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den som säger "det som inte dödar det härdar" förtjänar att hudflängas, få MS, AIDS, syfillis och tvingas att bli miljöpartist. Det är nog det mest arroganta och nonchalanta citat som existerar. Inte ens Hitler eller Stalin hade fixat att skapa det.


Du var tändaren under min böjda sked



Du var tändaren under min böjda sked

Du var den som bar mina böcker som vapen

Du var ärren under min insjunkna bröstkorg

Du var linjerna jämsmed mina underarmar

Du var gnistan i mina malplacerade skrattgropar

Du var näsduken som torkade min rinnande mascara

Du var för fin och ren för att jag skulle kunna älska dig

Du var…




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-09 04:16



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Starkt och smärtsamt! Intensiva bilder.
2022-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP