Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Saknaden gör ont pappa

När livet står i blom saknar jag dig som mest pappa.
Hur du visade mig skogen.
Lärde mig fiska med kastspö.
Lät mig provskjuta din bössa.
Vi letade de bästa blåbärsgläntorna
och vandrade mil över Kroppefjälls berg och dalar
för att hitta de bästa fiskevattnen.
När jag ramlade och slog mig
var du där, med plåster och en tröstande kram.
Det är tack vare dig pappa, som jag älskar livet så.




Skapa | Skriva av Angélica Kloberg VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-07-09 19:41



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Åh så fin text....
den känns i hjärtat...

2022-07-29

  Respons VIP
En fin hyllning till älskad pappa!
2022-07-12

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfull till en älskad och saknad pappa.
2022-07-11

  Sparvögat VIP
Så ömt och fint du beskriver saknaden av en älskad far och så väl jag känner kärleken i dina ord…
Så väl jag kan relatera till den saknaden!
2022-07-10

  Den skrivande tysta
Så fint!
2022-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP