Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tacksamhet förvandlar allt vi har och inte har till Välsignelser


Lilla Insiktsboken 6

 

*

 

.......

 

"Kärleken är själens ljus..."
Rumi sa så många kloka saker

 

Visst kan det vara svårt att hitta ljuset i
utmaningarna vi möter,
men jag lovar dig att det finns där.

I alla situationer finns kunskap att växa från
för vi slutar aldrig lära
eftersom livet aldrig slutar utbilda oss.

När du inser det
bygger du broar av gemenskap
istället för murar av isolering i ditt liv. 

Och livet blir lättare att leva.

* * *

Håll "deppet" borta - 
Omfamna kärleken till livet
och låt själens ljus brinna stark och klar
både inuti och omkring dig.

Alltid!

 

.......

 

*

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2022-07-09 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP