Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kopia


Kopian blir sällan
lika bra

som originalet




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2022-07-09 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP