Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte ha dig

Jag vill inte ha dig
för att du vill pumpa din säd i min kropp
Jag vill ha dig
för att du vill skänka mig glädje och hopp

Jag vill inte ha dig
för att du attraheras av min kropp
Jag vill ha dig
för att du vill se mig åldras av årens lopp

Jag vill inte ha dig
För att du vill äga min kropp
Jag vill ha dig
för att du ger mig frihetens lopp




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-09 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP