Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänka är bra, men handla rätt är större...


DÖ v/s LEVA!

Hippokrates grekisk tänkare och filosof
uttryckte sig mycket klarsynt;
Alternativen är att dö eller leva, det
enda människan med säkerhet kan veta.
Är Putin och Lavrov människor, lägg ner
de ålderdomliga vapnen, be om förlåtelse!




Fri vers av Johanne Rydgren Rilje
Läst 114 gånger
Publicerad 2022-07-09 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje