Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För en liten stund (Min kamp 2.22)

Tänk att få känna sig lugn

för en liten stund; plötsligt 

känner jag mig lugn

helt utan anledning 

alla problem finns kvar

inga lösningar i sikte

ändå; oron och ångesten

borta! Men bara

för en liten stund.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-07-09 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP