Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden går och vi med den

Tid för eftertanke
tid för lugnet att lägra sig
tid för att känna livet

Tid är vad mänskligheten behöver.

Tiden går och vi med den.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-10 10:20



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
"Tid för eftertanke.." och tid för väntan... Och du och jag går med....
Tack för dikten din!
2022-07-10
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP