Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teleportering



Tidens mysterier
är mörkrets källa
Stark kärlek
ökar beroendet
av fotoner
eller fysiska bilder
inom kvantmekaniska
områden




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2022-07-10 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP