Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlor

Trär så pärlor på ett band
Glittrande diamanter runt din hand
Ser du färgernas nyans
Ger du livet en chans
I det ljus du ger
Så vill man bara ha mer

En så vacker syn
Tårarna faller som från skyn
Pärlorna följer som linjen i din hand
Som en båt kommit land
Som hjärtan i en ström
Är du där som en dröm

När mina läppar möter dina
Får du som solen att skina
En pärla ur en mussla från havets djup
Som att kasta sig utför ett stup
Att ha en egen diamant
Du ger som allt en guldkant




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-10 18:56



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Åh vilken fin hyllning!
2022-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde