Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I förtid (Min kamp 2.22)

Jag drömmer inte

om äventyr

jag drömmer om

att slippa åldras

i en värld av kaos

nej jag vill inte dö

i förtid, finns det

något annat alternativ?




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2022-07-10 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP