Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafett tillsammans med en näve poeter. TrollTörnTrappan överräckte orden parapsykologiska, kontaktförsök och paralellplaneten. Jag har fogat till 18 nya ord.


Nästan true story

1976 gjordes det med hjälp av bandspelare
parapsykologiska experiment på en folkhögskola.
Kontaktförsök med paralell-planeten misslyckades.
På bandet hördes spöke sucka.




Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-11 02:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
??
2022-07-29

  Chan VIP
Verkligen svåra ord med ett öppet och spännande slut.
2022-07-11

    Lena Söderkvist VIP
Att ens lyckas få ihop något med sådana ord... Bra jobbat. Det låter mycket riktigt som 1970-tal. Kommer att tänka på Erich von Däniken och hans utomjordingar. Blir nostalgisk.
2022-07-11

  TrollTörnTrappan VIP
Sista meningen är spännande, öppen för tolkning :

Tar först för givet att sucken kommer från någon av experimentörerna /experimentöserna själva. Skulle dock kunna varit spöket som blev besviken över att icke bli upptäckt..?

För övrigt fångar din text den tidens atmosfär fint! (påminns om Maria Gripes berättelser)
2022-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP