Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


JUST FÖR ATT VI FINNS

 

Våra upplevelser och minnen kan aldrig ersättas

och vår historia kan aldrig upprepas

vissa händelser och upplevelser kan likna varandra

men de är ändå aldrig de samma

 

om vår jord inte snurrade

och om tiden inte förflöt framåt

skulle våra dagar alltid vara de samma

och våra minnen skulle kanske inte ens finnas

 

men eftersom tiden den går år efter år

våra liv förändras saker händer och vi blir allt äldre

detta ger oss möjligheten att samla våra minnen

från de dagar just vi haft tillsammans

 

så den tiden när du blev du och jag jag är sedan länge förbi

men minnena är och förblir redan mer än tillräckliga för mig

och just genom att alla minnen från dessa dagar …finns

växer deras betydelse och deras skönhet

 

men dessa minnen är från en redan svunnen tid

och de blir som en siluett av sig själva dessa soliga dagar

de är som en sommardag med ett underbart gammalt årgångsvin

och de absolut värdefullaste delarna i sin egen historia

 

för även om blomman blommar och sedan vissnar

sker det mycket sällan på exakt samma tid och plats

men våra erfarenheter formar oss till dem vi är i dag

och minnen finns … just för att vi finns

 

Copyright © AndLou

 




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-07-11 08:55



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Minnen är en bedräglig sort, de anpassas
till både gott och ont med åren. Min bror och jag upplevde samma sak helt annorlunda i våra minnen trots att det var samma händelse
2022-07-11
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP