Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”Det är mycket nu”


Innan du reser dig och går..


Du säger:
- Allt är OK
Med ledsna ögon
Och händer
som darrar likt asplöv

Du säger:
- Det är mycket nu
Och drar ett sista
djupt halsbloss
på cigaretten

Innan du reser dig och går




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2022-07-11 09:13



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
Duet har bränt sina skepp.
Jaget tömmer askfatet.
2022-07-18

  Respons VIP
En stark ögonblicksbild!
2022-07-17

    Lena Staaf VIP
Stark känsla på få rader. Bokmärker.
2022-07-12

  Kungskobran VIP
Så mycket innehåll på några få rader, bokmärkes
2022-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP