Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar en paus



Tar en paus i skrivandet
läser inte andras texter
loggar ut, låter vara
livet är dagar och nätter
utan spår, inga ord
tystnaden
stum väntan på inget

när jag loggar in igen
finns ni där
allt finns kvar
dikterna lever sitt eget liv
sidan visar att mina ord blivit lästa
så som det blir sedan
när jag loggar ut
för sista gången

det är ändå en tröst





Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-07-11 11:21



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
En vemodig text, men en hyllning till ordet.
2022-07-13

  Gunnel Eriksson VIP
Jag förstår behovet av paus, som
du formulerar så bra. För egen del har jag inte publicerat något på länge.
2022-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP