Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allt för ofta


Byter Yrke och Sällskap

Egentligen ville jag bli arkeolog
Men blev en som lärde nuet

Önskade en massa barn
Önskar att dom kommer

De är nog där
Låt mig få träffa dom

Konstnären kocken och hantverkaren
De andra kanske också kommer




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-11 17:24



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
hoppas du hittar nån tjej i kosta.
2022-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano