Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite skakad (Min kamp 2.22)

Jag gick i skogen,

jag gick i skogen

och tänkte på älgen

som jag såg i juli 

för två år sen

när jag gick i skogen.

Sen gick jag hem från skogen, 

jag gick hem från skogen

och jag tänkte på annat

och plötsligt stod han där

- älgen! Samma älg

med stora horn 

vid sidan av gångvägen 

lugnt tuggande, nöjd

jag smög förbi och

älgen tuggade på, nöjd

sen gick den in bland träden

och jag gick hem

- lite skakad - och

nöjd

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-07-11 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP