Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagshjälte

Skrubbar
Gnor
Så diskbänken
Blänker
Suddar
Diskmedel
Swichar
Så allt
Skiner

Ersätts
när stråna spretar ut.




Fri vers av lilla t
Läst 118 gånger
Publicerad 2022-07-11 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t