Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20

ett litet hjärta
som ekar inuti
en liten bröstkorg
mjuk päls mot
mitt lyssnande öra
och en blöt nos mot
min blöta kind
en varelse
som är min
som är där
när jag behöver
lyssna på
ett litet hjärta
i en stor värld




Fri vers av blimp VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-12 04:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP