Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#S


Svepningen

Genom livet
Sveper orden
Runt om tanken
Genom lidandet
Växer sanningen

Genom sorgen
Föds människan
På nytt
Ömsar skinn
Träder fram
I ny tappning

Genom upplevelsen
Utvecklas du




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 77 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-12 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t