Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktstund

Se så fet jag är
det är orons ljuva frukt
som har byggt min själ




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-12 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP