Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


över gränsen - intill gränsen - det flödar -


Gå över gränsen den som vågar ...

 

 

och vad kommer sedan

när gränsen

överskridits

 

vad kommer sedan

när sommaren

är förbi

när mörkret träder in

 

 

vad kommer sedan

sedan ...

sedan ...

 

 

vilsna tankar 

till vännen min

i sommaren

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2022-07-12 15:37



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Varför oroa sig över morgondagen
den bör sinavegna bördor
lever alltid i nuet med mitt själv
vänder på alla stenar
förundras över vadcsom därunder lever
2024-03-18

  Anya VIP
Tycker om den psykologiska och existentiella touchen. Ingen vet ju vad som kommer sedan. Om en minut? Om en dag? Nästa år? I döden? Bara att acceptera.
Gillar din text!!!
2024-02-28

    ej medlem längre
En höst som brinner,
en vinter som skälver,
det är upp till var och en.

Fin dikt. Din alltså *ler*
2023-09-05

    ej medlem längre
Åh, den här fångar fint en känsla, men jag vågar inte känna efter vilken just nu. Dikten berör mig med andra ord! Får komma tillbaka när jag känner mig modigare.
2023-05-17

  Skatflickan VIP
Kanske förgänligheten,
Den sorgesamt vackra
2022-09-13

  Glitträ VIP
Då kommer hösten med mörkret och knastrande vedspisen..
Och sedan
Mot julen som rullar på till fastan
Och sedan..
2022-08-07

    ej medlem längre
Ömt skrivet om en stor fråga :)
2022-08-01

    ej medlem längre
Jag undrar ständigt över ”vad som kommer sedan”. Innan man vet…
Du har skapat en text med förväntningar.
2022-07-14

  Eva Helene VIP
Vacker och suggestiv text i gränslandet.
2022-07-14

  Lehva VIP
Det finns spänning och dramaturgi i din text. Berörande och skickligt.
2022-07-13

  Kungskobran VIP
Vad kommer sen?
ingen vet
får vara tillfreds med det
2022-07-13

  Blomma-Stjärna VIP
fin bild i sommarhettan!
2022-07-12

  Blomma-Stjärna VIP
lugnast att fylls sig med nu-o-här - men visst pejlar tanken både hit o dit -
bra dikt!
2022-07-12

  Maria Sundelin VIP
Vissa gränser ska öveträdas och andra inte alls
Kramar

2022-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP