Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gymnastik bland soldaterna


KOMPANIET!

Vid morgonuppställningen stod hela kompaniet
framför mig som officer. Instruerade dem att lägga
vänster arm bakom nacken och därefter den högra,
röra sig för att sedan kasta ut höger arm i 45 graders
vinkel och sedan i rörelsen kraftfullt ropa hej!

Vid sidan av mig stod fotografen till truppens
förvåning. Fotot gestaltade svensk trupp med
Hitler hälsning...
Människor är lätta att manipulera oavsett vad!
Krig och övergrepp förvånar mig föga...




Övriga genrer av Johanne Rydgren Rilje
Läst 108 gånger
Publicerad 2022-07-12 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje