Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Birger Jarl Magnusson


Va roligt!

 

kan logga in nu

roliga stunder

förbold väntan!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 145 gånger
Publicerad 2022-07-12 22:09



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Håller med!
Alltid en stor glädje när internet fungerar som den ska.
2022-07-15

  Bibbi VIP
Upplyftande.
2022-07-14

    Lena Staaf VIP
Lättnad och glädje!
2022-07-13

  Eva Langrath VIP
Så fint.
2022-07-13

  Marita Ohlquist VIP
En text som förmedlar glädje och tacksamhet.
2022-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy