Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen lever (Min kamp 2.22)

Och överallt finns

glömda gravar

men minnen lever

någon annanstans 

 

Nog är det bättre

att minnas en människa 

än att komma ihåg

en grav

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-07-12 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP