Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråväder

Många dagar saknar solens ”guld”
men ska ändå fyllas med något.
Gråvädersdagen är inte huld,
betecknar tråkigt som har pågått.

Dagar som visar blandad kompott,
kan ha både regnskurar och sol.
De kan man måla med stänk av grått
och någonstans inslag av viol.

Svårt är att veta vad som ska ske
trots väderleksrapporters spådom.
Man hoppas på att himlen ska ge
öppningar för vår tillvaros blom.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-13 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström