Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Sverige två skilda kräftarter. Inhemsk flodkräfta. Signalkräfta inplanterad. Pesten går uppåt landet. Flodkräftan dör.


Kräftgång


Signal om pesthot


har även nått flodkräftan


i Skellefteälv.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-13 11:45



Bookmark and Share


  Susen VIP
Sorgsamt besked...
2022-07-20

  Solstrale VIP
Alla dessa badkläder som doppats i kräftpest-smittade sjöar… Men fiskespön får man inte använda emellan dem. Hm det är något lurt här…
2022-07-19

    Lena Staaf VIP
Ett sorgens besked.
2022-07-15

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar kräftor.
2022-07-13

  Elinor Sörensson VIP
Så trist när kräftorna
försvinner med pesten.
Minns kräftfisket i ån
mellan Mangen och Salungen.
Nu finns där inga längre.
2022-07-13
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP