Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med upphöjd glädje

Jag ser upp mot stjärnhimlen
med beundran.
De ändlösa konstellationerna
dansar långsamt,
så sakta
att man knappast kan
höra deras musik.

Jag flyter í väg
til en annan dimension
med upphöjd glädje.

Jag blir ett med allt
med naturen,
den sjunde himmelen,
de saligas hemvist.

 ...allt utom svarta hålen
de låter alldeles för högt.

 




Fri vers av Bo Lövhalka
Läst 150 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-07-13 17:26



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
En skickligt utvecklad text med en originell,
oväntad och tankeväckande reflektion i de
två sista raderna.
2022-07-18

  Marita Ohlquist VIP
En fin text som inspirerar tanke och känsla.
2022-07-15

  SatansSon
Stämningsfullt
2022-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Bo Lövhalka
Bo Lövhalka