Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfota

Går på stigen ned

Till  sjön

Gräset är mjukt

Vid stigen

Vajar vildblommorna

Stolt

Kommer till

Stigens slut

Ser sjön

Bryggan

Går ut

Känner träverket

Mot fotens undersida

Doppar  försiktigt

Tårna i vatten

Dyker

Känner sjöbotten

Står fast i vattnet

Barfota




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-07-14 14:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jätteskön text.
2022-07-15

    ej medlem längre
En härlig sommardikt om allt som hör till, växterna, vågorna som slår och mötet med sjöbotten. Precis så!
2022-07-14

  alicja lappalainen VIP
man följer dit med dig.En vacker dikt om en kontakt med naturen
2022-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP