Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låtar i meningar

När jag är med dig är jag i euforias land
känslorna kommer på en & samma gång 
Dansar och pausar hela natten lång 
Utan dina andetag har jag inga lungor 
Får jag vara din flicka i rött på riktigt nu
För jag känner vi är mer än bara vänner 
Skulle ropa ut min glädje i ett hallelujah 
Finns inget större än kraften i kärleken 
Så blåögd är jag, vill bara va hos dig nu






Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-14 16:50



Bookmark and Share


  Kaffedivan
Samt så blåögd är jag av Moa Lindell och Ane Brun.
2022-08-11

  Kaffedivan
Den första är "Euphoria" med Loreen.
Sen mycket riktigt Per Gessle med "här kommer alla känslorna på en och samma gång"
"Dansa pausa" med Panetoz
"Utan dina andetag" med Kent
"Flicka i rött" en väns egna låt
Likaså "mer än bara vänner"
"Halleluljah" framförs av många artister och Leonard Cohen en av dom
Sen är det låten "The power of love" med Frankie goes to Hollywood


2022-07-16

  Larz Gustafsson VIP
Per Gessle
Chris de Burgh
Leonard Cohen

Det var de jag lyckades idenitifiera.
2022-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan