Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instängd kärlek

kärleken till dig jag har inom mig 
Som jag måste hålla instängd 
Jag har ingen att ge den till
För du är inte här att ta emot den 
Den tillhör bara dig och det förevigt 
känslorna  får inte plats i min kropp
För jag kan inte ge utlopp för dom
Så mycket kärlek som går till spillo
Men jag lagrar den så gott det går
Sorterar gör om flyttar runt därinne
Jag är redo att ge dig av hela mig 
Värt väntan när jag får ge dig gåvan
Den stora kärleken jag förvarat så länge
Mitt hjärta, min själ och hela mitt väsen 
Inom mig väcks det som dött till liv igen





Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-14 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan