Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte över än (Min kamp 2.22)

Varje kväll

samma sak

har inget att säga

inget ljus i mörkret

inget hopp till den

som saknar hopp

inga glada tillrop

inga kloka ord

ingen hjälp att ge

till den som behöver

inget lyssnande öra och

ingen stödjande hand

men jag fortsätter ändå

kan inte, får inte ge upp

en dag ska jag hitta kraften

och dela den med andra

det är inte över än

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-14 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP